Basha: Të shembim sistemin, jo vetëm Edi Ramën – A2

Basha: Të shembim sistemin, jo vetëm Edi Ramën

Pas takimit me të ngarkuarën me punë në Ambasadën Amerikane, Leyla Moses-Ones, kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, nuk pranoi të komentonte bisedën me të, por njoftoi se në bashkëpunim me Institutin Republikan Amerikan në Shqipëri po përgatit skemën që kandidatët për deputet të Partisë së tij të zgjidhen me sistemin “një anëtar një votë”.

“Qëllimi nuk është thjesht rrëzimi i Edi Ramës, por shembja e sistemit. Një sistem që e ka kthyer Parlamentin dhe Qeverinë nga njerëzit e thjeshtë dhe qytetarët dhe e ka kthyer një vegël të krimit të organizuar dhe një grushti oligarkësh grabitqarë”, tha Basha.