Basha thërret kryetarët, pas përjashtimit të kundërshtarëve, partia vijon me zgjedhjet brenda saj

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:32

Basha thërret kryetarët, pas përjashtimit të kundërshtarëve, partia vijon me zgjedhjet brenda saj

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:32

Gazetarët Arestina Skënderi dhe Klevin Muka sjell të rejat e fundit nga selia e partisë më të madhe opozitare në vend.

Basha thërret kryetarët, pas përjashtimit të kundërshtarëve, partia vijon me zgjedhjet brenda saj

Publikuar më: 12/1/2022, ora 14:32

Gazetarët Arestina Skënderi dhe Klevin Muka sjell të rejat e fundit nga selia e partisë më të madhe opozitare në vend.