Basha: Vetting ose rrëzohet Kuvendi, studentët filluan Dhjetorin e Dytë – A2

Basha: Vetting ose rrëzohet Kuvendi, studentët filluan Dhjetorin e Dytë

Dita e Rinisë, 8 dhjetori, dedikuar Lëvizjes se Studentëve që solli rrëzimin e regjimit komunist, është kujtuar sot nga demokratët në Qytetin Studenti, aty ku nisi vala e demokracisë, 28 vjet me parë. Kryeopozitari Basha u drejtua me një ton ultimativ ndaj mazhorancës, për të pranuar vettingun e Kuvendin, ndryshe ai përsëriti disa herë se Kuvendi do të rrëzohet.
Drejtues të PD, ish student të dhjetorit dhe të rinj demokrat vendosën kurora me lule në memorialin dedikuar liderit të lëvizjes së dhjetorit, Azem Hajdari.

Shkarkoni aplikacionin e A2