Basha zbret në bazë: Diferencohuni nga Berisha, demokratët e 8 janarit të na bashkohen

Publikuar më: 16/1/2022, ora 19:26

Basha zbret në bazë: Diferencohuni nga Berisha, demokratët e 8 janarit të na bashkohen

Publikuar më: 16/1/2022, ora 19:26

Nga Fieri, ku ishte i pranishëm në një takim me bazën, Lulzim Basha i bëri thirrje demokratëve të diferencohen një herë e mirë nga Sali Berisha. Numri 1 i selisë blu i shtriu dorën edhe demokratëve të 8 janarit, ndërsa deklaroi se vetëm të bashkuar dhe pa të shkuarën mund ta mposhtin Edi Ramën.

Basha zbret në bazë: Diferencohuni nga Berisha, demokratët e 8 janarit të na bashkohen

Publikuar më: 16/1/2022, ora 19:26

Nga Fieri, ku ishte i pranishëm në një takim me bazën, Lulzim Basha i bëri thirrje demokratëve të diferencohen një herë e mirë nga Sali Berisha. Numri 1 i selisë blu i shtriu dorën edhe demokratëve të 8 janarit, ndërsa deklaroi se vetëm të bashkuar dhe pa të shkuarën mund ta mposhtin Edi Ramën.