“Bashkë Fitojmë” akuza për tjetërsim votash, KAS pranon të hap 3 QV në Elbasan

Publikuar më: 1/6/2023, ora 16:46

“Bashkë Fitojmë” akuza për tjetërsim votash, KAS pranon të hap 3 QV në Elbasan

Publikuar më: 1/6/2023, ora 16:46

Tre kuti votimit të Elbasanit do të rinumërohen. Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve pranoi pjesërisht ankimin e koalicionit Bashkë Fitojmë i cili ngirit pretendimin për manipulim të pajijsvetë votimit elektronik.

“Bashkë Fitojmë” akuza për tjetërsim votash, KAS pranon të hap 3 QV në Elbasan

Publikuar më: 1/6/2023, ora 16:46

Tre kuti votimit të Elbasanit do të rinumërohen. Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve pranoi pjesërisht ankimin e koalicionit Bashkë Fitojmë i cili ngirit pretendimin për manipulim të pajijsvetë votimit elektronik.