“Bashkë pa kufi”, mbledhja e 6 e dy qeverive, Rama-Hoti firmosin 14 marrëveshje

Shqipëria dhe Kosova janë angazhuar për të çuar përpara bashkëpunimin dypalësh përmes Shengenit Ballkanik. Në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, kryeministrat Rama dhe Hoti firmosën 14 marrëveshje, ndërsa objektiv madhor mbetet fshirja e kufirit administrativ mes dy vendeve tona.