Bashkë, por të ndarë. Autoritetet në Vlorë për Pavarësinë, demokratët në Tiranë

Përditësuar më: 28/11/2021, ora 16:07

Bashkë, por të ndarë. Autoritetet në Vlorë për Pavarësinë, demokratët në Tiranë

Përditësuar më: 28/11/2021, ora 16:07

109-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë ka bërë bashkë në Vlorë Presidentin Ilir Meta, kryeministrin Edi Rama dhe kryetarin e Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli.