Bashkë, por të ndarë! Berisha dhe Bardhi kalojnë pengesat, Basha me kartën “non grata”

Publikuar më: 5/9/2023, ora 20:13

Bashkë, por të ndarë! Berisha dhe Bardhi kalojnë pengesat, Basha me kartën “non grata”

Publikuar më: 5/9/2023, ora 20:13

Në lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN, Fatbardh Kadilli, anëtar i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike.

Bashkë, por të ndarë! Berisha dhe Bardhi kalojnë pengesat, Basha me kartën “non grata”

Publikuar më: 5/9/2023, ora 20:13

Në lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN, Fatbardh Kadilli, anëtar i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike.