Bashkëjetesa me PDIU në koalicion, Vangjel Dule: Në momente të caktuara sakrifikohet për çështje të mëdha

Publikuar më: 21/4/2021, ora 13:46

Bashkëjetesa me PDIU në koalicion, Vangjel Dule: Në momente të caktuara sakrifikohet për çështje të mëdha

Publikuar më: 21/4/2021, ora 13:46

Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule ishte i ftuar në Ditarin e pasdites në A2 ku foli për fushatën elektorale dhe pritshmëritë e opozitës në zgjedhjet parlamentare që zhvillohen këtë të dielë. Dule shpjegoi në A2 edhe arsyet se përse zgjodhi të ishte në një koalicion ku pjesë e tij është dhe PDIU e Shpëtim Idrizit.

Bashkëjetesa me PDIU në koalicion, Vangjel Dule: Në momente të caktuara sakrifikohet për çështje të mëdha

Publikuar më: 21/4/2021, ora 13:46

Kreu i PBDNJ, Vangjel Dule ishte i ftuar në Ditarin e pasdites në A2 ku foli për fushatën elektorale dhe pritshmëritë e opozitës në zgjedhjet parlamentare që zhvillohen këtë të dielë. Dule shpjegoi në A2 edhe arsyet se përse zgjodhi të ishte në një koalicion ku pjesë e tij është dhe PDIU e Shpëtim Idrizit.