Bashkëpunëtorët e ish-sigurimit, “ligjet” në parim pro nismave të PS e Alibeajt, debate mes opozitës

Publikuar më: 21/9/2022, ora 19:25

Bashkëpunëtorët e ish-sigurimit, “ligjet” në parim pro nismave të PS e Alibeajt, debate mes opozitës

Publikuar më: 21/9/2022, ora 19:25

Komisioni i Ligjeve dha ''ok'' e pare mbi dy nismat ligjore për bashkëpunëtorët e ish-sigurimit të shtetit, nisma të depozituara nga mazhoranca socialiste dhe demokratet e Enkelejd Alibeajt. Debatet munguan mes grupeve nismëtare, por jo mes vete opozitës. Oerd Bylykbashi kundërshtoi të dyja draftet, duke propozuar rikthimin e ligjit të vitit 2008 për lustracionin.

Bashkëpunëtorët e ish-sigurimit, “ligjet” në parim pro nismave të PS e Alibeajt, debate mes opozitës

Publikuar më: 21/9/2022, ora 19:25

Komisioni i Ligjeve dha ''ok'' e pare mbi dy nismat ligjore për bashkëpunëtorët e ish-sigurimit të shtetit, nisma të depozituara nga mazhoranca socialiste dhe demokratet e Enkelejd Alibeajt. Debatet munguan mes grupeve nismëtare, por jo mes vete opozitës. Oerd Bylykbashi kundërshtoi të dyja draftet, duke propozuar rikthimin e ligjit të vitit 2008 për lustracionin.