Bashkëpunimi anglo-gjerman për vaksinën kundër Covid-19, nis testimi te njerëzit

Prodhuesi amerikan i ilaçeve Pfizer Inc dhe kompania gjermane BioNTech SE, të cilat po zhvillojnë një përpjekje të përbashkët për krijimin e një vaksine kundër koronavirusit, bëjnë me dije se produkti i tyre ka dhënë sinjale mjaft pozitive dhe shumë shpejt pritet të nisë testimin te njerëzit.