Bashkëpunimi i arsimit profesional me biznesin dhe punësimi

Arsimi profesional, i cili u jep të rinjve shqiptarë aftësi për punë vjen edhe sot në “Dita Jonë”, përmes bisedës virtuale nxënës dhe mësues nga gjimnazi Ali Myftiu në Elbasan. Drejtoresha Refiko Lushjani, një instruktor në biznes nga kompana “Doko” dhe një i ri praktikant.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve