Bashkëpunimi me Berishën, Meta: Nëse kemi shkelur ligjet e SHBA, kemi marrëveshje ekstradimi

Publikuar më: 26/7/2022, ora 14:30

Bashkëpunimi me Berishën, Meta: Nëse kemi shkelur ligjet e SHBA, kemi marrëveshje ekstradimi

Publikuar më: 26/7/2022, ora 14:30

Ilir Meta la të kuptohet se shpallja non grata e Sali Berishës nga Shtetet e Bashkuara dhe Mbretëria e Bashkuar, nuk do ta pengojë që të bashkëpunojë me të në aksionin opozitar. “Unë respektoj vullnetin e çdo froce politike dhe mbështetem në parime. Se cili është problemi që është marrë një akt i tillë, kjo është çështje e tyre dhe asgjë më shumë për mua. Në rast se një qytetar shqiptar, Sali Berisha, Ilir Meta, ka shkelur ligjet e SHBA kemi marrëveshje ekstradimi me SHBA, dhe kam pasur kënaqësinë ta firmos vetë”, tha Meta në një konferencë për mediat, nga selia e Partisë së Lirisë.

Bashkëpunimi me Berishën, Meta: Nëse kemi shkelur ligjet e SHBA, kemi marrëveshje ekstradimi

Publikuar më: 26/7/2022, ora 14:30

Ilir Meta la të kuptohet se shpallja non grata e Sali Berishës nga Shtetet e Bashkuara dhe Mbretëria e Bashkuar, nuk do ta pengojë që të bashkëpunojë me të në aksionin opozitar. “Unë respektoj vullnetin e çdo froce politike dhe mbështetem në parime. Se cili është problemi që është marrë një akt i tillë, kjo është çështje e tyre dhe asgjë më shumë për mua. Në rast se një qytetar shqiptar, Sali Berisha, Ilir Meta, ka shkelur ligjet e SHBA kemi marrëveshje ekstradimi me SHBA, dhe kam pasur kënaqësinë ta firmos vetë”, tha Meta në një konferencë për mediat, nga selia e Partisë së Lirisë.