Bashkëpunimi për Kodin Zgjedhor, herësi në dorë të politikës. KAS, “në pritje” të Berishës

Nisja e legjislaturës së re do të shënojë edhe rikthimin e debatit për ndryshime në Kodin Zgjedhor. Ndryshime të cilat imponohen edhe nga vendimi i Gjykatës Kushtetuese, i cili ka shfuqizuar herësin e 25 prillit.

  • LAJMI I FUNDIT | Apeli lë në fuqi dënimin me 2 vite burg për Adriatik Llallën
  • LAJMI I FUNDIT | Ish-kryeprokurori është shpallur fajtor për fshehje dhe mosdeklarim të pasurisë