“Bashkëpunimin e bëjmë edhe pa Open Balkan, por me Serbinë nuk kemi lidhje nga prehistoria”

Publikuar më: 4/11/2021, ora 22:19

“Bashkëpunimin e bëjmë edhe pa Open Balkan, por me Serbinë nuk kemi lidhje nga prehistoria”

Publikuar më: 4/11/2021, ora 22:19

Ekonomisti dhe pedagogu Azmi Stringa diskuton edhe rëndësisë specifike të një bashkëpunimi mes Serbisë dhe Shqipërisë që sipas tij nuk justifikohet as historikisht.

“Bashkëpunimin e bëjmë edhe pa Open Balkan, por me Serbinë nuk kemi lidhje nga prehistoria”

Publikuar më: 4/11/2021, ora 22:19

Ekonomisti dhe pedagogu Azmi Stringa diskuton edhe rëndësisë specifike të një bashkëpunimi mes Serbisë dhe Shqipërisë që sipas tij nuk justifikohet as historikisht.