Bashkëqeverisja bëhet agjenci, heton shkeljet dhe vendos gjoba ndaj funksionarëve publikë

Publikuar më: 19/9/2021, ora 16:27

Bashkëqeverisja bëhet agjenci, heton shkeljet dhe vendos gjoba ndaj funksionarëve publikë

Publikuar më: 19/9/2021, ora 16:27

Idenë e nisur që në fillim të mandatit të dytë dhe të harruar në mes në vitin 2019, të pagëzuar si platforma e bashkëqeverisjës “Shqipëria që duam”, qeveria “Rama” do ta kthejë në agjenci, madje duke i dhënë kompetenca që duket se dublojnë ato të prokurorisë, që kanë të bëjnë pikërisht me hetimin.

Bashkëqeverisja bëhet agjenci, heton shkeljet dhe vendos gjoba ndaj funksionarëve publikë

Publikuar më: 19/9/2021, ora 16:27

Idenë e nisur që në fillim të mandatit të dytë dhe të harruar në mes në vitin 2019, të pagëzuar si platforma e bashkëqeverisjës “Shqipëria që duam”, qeveria “Rama” do ta kthejë në agjenci, madje duke i dhënë kompetenca që duket se dublojnë ato të prokurorisë, që kanë të bëjnë pikërisht me hetimin.