“Bashkimi Europian është “strukur” në zyrë, as kurajo nuk po na jep”

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:44

“Bashkimi Europian është “strukur” në zyrë, as kurajo nuk po na jep”

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:44

Nazim Rashiti, gazetar i “Alsat M” në Shkup, tha për “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, u shpreh se “Bashkimi Europian është “strukur” në zyrën e tij dhe nuk po i jep më as kurajo vendeve që presin integrimin”.

“Bashkimi Europian është “strukur” në zyrë, as kurajo nuk po na jep”

Publikuar më: 2/12/2021, ora 20:44

Nazim Rashiti, gazetar i “Alsat M” në Shkup, tha për “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, u shpreh se “Bashkimi Europian është “strukur” në zyrën e tij dhe nuk po i jep më as kurajo vendeve që presin integrimin”.