Bashkitë tkurrin investimet për infrastrukturë e transport – A2

Bashkitë tkurrin investimet për infrastrukturë e transport

Tkurrja e investimeve nga bashkitë ka rënduar mbi funksionin e çështjeve ekonomike, që lidhet me infrastrukturën dhe transportin.