Baza e Kuçovës, Pashalimani dhe Porto Romano, rëndësia strategjike e tyre

Publikuar më: 26/5/2023, ora 21:30

Baza e Kuçovës, Pashalimani dhe Porto Romano, rëndësia strategjike e tyre

Publikuar më: 26/5/2023, ora 21:30

Gjeneral Brigade, Bilbil Bitri, në “Intervistë me Merita Haklajn” dha detaje për Defender Europe 2023.