Baza e NATO në Porto Romano, mediat britanike: Shqipëria, sinjal paralajmërues për Putin

Publikuar më: 12/7/2022, ora 14:15

Baza e NATO në Porto Romano, mediat britanike: Shqipëria, sinjal paralajmërues për Putin

Publikuar më: 12/7/2022, ora 14:15

Shqipëria i dërgon një sinjal paralajmërimi presidentit rus Vladimir Putin. Kështu e komenton media britanike Express, njoftimin për hapjen e një bazë të re të NATO në Porto Romano. Media shkruan se propozimi do të jetë në fokus të takimit mes kryeministrit Edi Rama dhe sekretarit të përgjithshëm të NATO, Jens Stoltenberg.

Baza e NATO në Porto Romano, mediat britanike: Shqipëria, sinjal paralajmërues për Putin

Publikuar më: 12/7/2022, ora 14:15

Shqipëria i dërgon një sinjal paralajmërimi presidentit rus Vladimir Putin. Kështu e komenton media britanike Express, njoftimin për hapjen e një bazë të re të NATO në Porto Romano. Media shkruan se propozimi do të jetë në fokus të takimit mes kryeministrit Edi Rama dhe sekretarit të përgjithshëm të NATO, Jens Stoltenberg.