BE, 5 milionë euro për sigurinë ushqimore në Shqipëri – A2

BE, 5 milionë euro për sigurinë ushqimore në Shqipëri

Shqipëria përfiton nga një program europian për sigurinë ushqimore për një periudhë disa vjeçare. Ky projekt i Bashkimit evropian pritet të sjellë përvojën më të mirë në këtë fushë nga Irlanda dhe Finlanda. Gjatë prezantimit të programit, Shqipëria mori edhe vlerësime për të ardhmen e saj europiane.

Shkarkoni aplikacionin e A2