BE angazhon një mision për të nxjerrë grurin nga Ukraina: 220 milionë njerëz do vuajnë nga uria

Publikuar më: 28/5/2022, ora 17:53

BE angazhon një mision për të nxjerrë grurin nga Ukraina: 220 milionë njerëz do vuajnë nga uria

Publikuar më: 28/5/2022, ora 17:53

Numri i njerëzve që vuajnë nga uria dhe kequshqyerja në mbarë botën mund të shkojë në 220 milionë. Kjo për shkak të mungesës së ushqimit dhe kostos së lartë të produkteve bazë të shkaktuara nga kriza e vazhdueshme në Ukrainë.

BE angazhon një mision për të nxjerrë grurin nga Ukraina: 220 milionë njerëz do vuajnë nga uria

Publikuar më: 28/5/2022, ora 17:53

Numri i njerëzve që vuajnë nga uria dhe kequshqyerja në mbarë botën mund të shkojë në 220 milionë. Kjo për shkak të mungesës së ushqimit dhe kostos së lartë të produkteve bazë të shkaktuara nga kriza e vazhdueshme në Ukrainë.