BE, embargo të plotë ndaj naftës ruse, propozon masa dhe ndaj Patriarkut

Përditësuar më: 4/5/2022, ora 13:12

BE, embargo të plotë ndaj naftës ruse, propozon masa dhe ndaj Patriarkut

Përditësuar më: 4/5/2022, ora 13:12

Bashkimi Europian po godet Rusinë me sanksionet më të ashpra ndonjëherë, për ta dënuar për sulmin ndaj Ukrainës. Brukseli propozoi një embargo ndaj naftës, për të ulur ndjeshëm varësinë nga Moska.

BE, embargo të plotë ndaj naftës ruse, propozon masa dhe ndaj Patriarkut

Përditësuar më: 4/5/2022, ora 13:12

Bashkimi Europian po godet Rusinë me sanksionet më të ashpra ndonjëherë, për ta dënuar për sulmin ndaj Ukrainës. Brukseli propozoi një embargo ndaj naftës, për të ulur ndjeshëm varësinë nga Moska.