BE, granti 40 milionë euro për rigjallërimin e trashëgimisë kulturore

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:19

BE, granti 40 milionë euro për rigjallërimin e trashëgimisë kulturore

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:19

Tërmeti i 26 nëntorit shkatërroi jo pak trashëgiminë kulturore në vendin tonë, por 11 projekte janë prezantuar në zonën arkeologjike të Durrësit dhe kryefjala ishte rijetëzimi i këtyre aseteve të kulturës të prekura nga lëkundja sizmike.

BE, granti 40 milionë euro për rigjallërimin e trashëgimisë kulturore

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:19

Tërmeti i 26 nëntorit shkatërroi jo pak trashëgiminë kulturore në vendin tonë, por 11 projekte janë prezantuar në zonën arkeologjike të Durrësit dhe kryefjala ishte rijetëzimi i këtyre aseteve të kulturës të prekura nga lëkundja sizmike.