BE hap zyrtarisht negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:34

BE hap zyrtarisht negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:34

Bashkimi Europian hapi zyrtarisht negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Gjatë tryezës së parë ndërqeveritare të mbajtur këtë të martë kryeministri Rama nuk e fshehu gëzimin për këtë vendim, por nga ana tjetër u rikujtoi vendeve të BE rrugën e vështirë që vendi ynë ka përshkruar.

BE hap zyrtarisht negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:34

Bashkimi Europian hapi zyrtarisht negociatat e anëtarësimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Gjatë tryezës së parë ndërqeveritare të mbajtur këtë të martë kryeministri Rama nuk e fshehu gëzimin për këtë vendim, por nga ana tjetër u rikujtoi vendeve të BE rrugën e vështirë që vendi ynë ka përshkruar.