BE heq dorë nga nafta ruse, Lavrov: Perëndimi në rolin e diktatorit, forcojmë lidhjet me Kinën

Publikuar më: 24/5/2022, ora 13:23

BE heq dorë nga nafta ruse, Lavrov: Perëndimi në rolin e diktatorit, forcojmë lidhjet me Kinën

Publikuar më: 24/5/2022, ora 13:23

Bashkimi Europian bëhet gati të heqë dorë nga nafta ruse. Ministri gjerman i ekonomisë tha se një marrëveshje e mundshme për embargon e naftës mund të arrihet brenda pak ditëve. Moska akuzon perëndimin për ‘’diktat’’ dhe njofton zhvillim të marrëdhënieve ekonomike me Kinën.

BE heq dorë nga nafta ruse, Lavrov: Perëndimi në rolin e diktatorit, forcojmë lidhjet me Kinën

Publikuar më: 24/5/2022, ora 13:23

Bashkimi Europian bëhet gati të heqë dorë nga nafta ruse. Ministri gjerman i ekonomisë tha se një marrëveshje e mundshme për embargon e naftës mund të arrihet brenda pak ditëve. Moska akuzon perëndimin për ‘’diktat’’ dhe njofton zhvillim të marrëdhënieve ekonomike me Kinën.