BE ndihma për tërmetin, Xhaçka: Godinat e shembura do të rindërtohen – A2

BE ndihma për tërmetin, Xhaçka: Godinat e shembura do të rindërtohen

14 vende anëtare të Bashkimit Evropian si dhe 2 vende të tjera joanëtare u solidarizuan menjëherë për t’i ardhur në ndihmë familjeve shqiptare të prekura nga lëkundjet e tërmetit të datës 21 shtator 2019.