BE paralajmëron Serbinë për Rusinë, Borrell: Të zbatohet marrëveshja, hiqni dorë nga provokimet

Publikuar më: 23/5/2023, ora 10:22

BE paralajmëron Serbinë për Rusinë, Borrell: Të zbatohet marrëveshja, hiqni dorë nga provokimet

Publikuar më: 23/5/2023, ora 10:22

BE paralajmëron Serbinë se lidhjet e ngushta me Rusinë nuk janë në përputhje me aspiratat e saj euroatlantike. Pas takimit të ministrave të jashtëm në Bruksel, ku u diskutua për Ballkanin, Borrell u beri thirrje Kosovës dhe Serbisë të zbatojnë marrëveshjen dhe të heqin dorë nga sjelljet provokuese.

BE paralajmëron Serbinë për Rusinë, Borrell: Të zbatohet marrëveshja, hiqni dorë nga provokimet

Publikuar më: 23/5/2023, ora 10:22

BE paralajmëron Serbinë se lidhjet e ngushta me Rusinë nuk janë në përputhje me aspiratat e saj euroatlantike. Pas takimit të ministrave të jashtëm në Bruksel, ku u diskutua për Ballkanin, Borrell u beri thirrje Kosovës dhe Serbisë të zbatojnë marrëveshjen dhe të heqin dorë nga sjelljet provokuese.