BE për “20 Shkurtin”: Të identifikohen e ndëshkohen autorët e krimeve të diktaturës

Publikuar më: 20/2/2023, ora 22:26

BE për “20 Shkurtin”: Të identifikohen e ndëshkohen autorët e krimeve të diktaturës

Publikuar më: 20/2/2023, ora 22:26

Në përvjetorin e rrëzimit të bustit të diktatorit, Bashkimi Europian jep mesazhin e rëndësishëm për Shqipërinë. Përfaqesuesja e BE-së në Tiranë thekson se autorët e krimeve të komunizmit duhen gjetur dhe vënë para përgjegjësisë.

BE për “20 Shkurtin”: Të identifikohen e ndëshkohen autorët e krimeve të diktaturës

Publikuar më: 20/2/2023, ora 22:26

Në përvjetorin e rrëzimit të bustit të diktatorit, Bashkimi Europian jep mesazhin e rëndësishëm për Shqipërinë. Përfaqesuesja e BE-së në Tiranë thekson se autorët e krimeve të komunizmit duhen gjetur dhe vënë para përgjegjësisë.