BE vs. Turqi, solidariteti me Shqipërinë pas tërmetit dhe Covid

Vizita dyditore e kryeministrit Edi Rama në Turqi, përveç zotimit për ndërtimin e një spitali të ri në Fier, si ndihmë nga Turqia, shënoi edhe disa qëndrime të tij mbi mbështetjen ndërkombëtare ndaj Shqipërisë. Ne tonet e kryeministrit ndihej një hatërmbetje ndaj vendeve të Bashkimit Europian