Befasoi me pranimin dhe refuzimin e mandatit, Hoxha: Ishte surprizë

Indrit Hoxha, anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00, nga ku foli për vendimin e “grisjes” së mandatit të deputetit.

Shkarkoni aplikacionin e A2