Begaj në Kazakistan: Linjë ajrore direkte mes dy vendeve, hapje e ambasadës në Tiranë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:57

Begaj në Kazakistan: Linjë ajrore direkte mes dy vendeve, hapje e ambasadës në Tiranë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:57

Me ftesë të homologut të tij Jomart Tokajev, presidenti Bajram Begaj zhvilloi një vizitë zyrtare në Kazakistan. Begaj njoftoi se së shpejti do të hapet ambasada e Kazakistanit në Tiranë dhe se po punohet për një linje ajrore direkte mes dy vendeve për t’i ardhur në ndihmë turizmit.

Begaj në Kazakistan: Linjë ajrore direkte mes dy vendeve, hapje e ambasadës në Tiranë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:57

Me ftesë të homologut të tij Jomart Tokajev, presidenti Bajram Begaj zhvilloi një vizitë zyrtare në Kazakistan. Begaj njoftoi se së shpejti do të hapet ambasada e Kazakistanit në Tiranë dhe se po punohet për një linje ajrore direkte mes dy vendeve për t’i ardhur në ndihmë turizmit.