“Bëhu burrë, mblidh forumet”, Berisha në Fier: Basha të dorëhiqet e të shkojë nga erdhi

Publikuar më: 22/9/2021, ora 15:23

“Bëhu burrë, mblidh forumet”, Berisha në Fier: Basha të dorëhiqet e të shkojë nga erdhi

Publikuar më: 22/9/2021, ora 15:23

Sali Berisha u prit me ovacione nga demokratët e fierit mes tyre edhe kryetari i degës së kësaj partie dhe deputeti i qarku Luan Baçi. Ish-lideri historik i PD nuk nguroi t’i kujtojë kryetarit Basha se askush nuk mund të jetë mbi forumet e partisë. “Ata që kanë refuzuar forumet, kanë përfunduar keq. Bëhu burrë”, tha ish-kryetari i PD.

“Bëhu burrë, mblidh forumet”, Berisha në Fier: Basha të dorëhiqet e të shkojë nga erdhi

Publikuar më: 22/9/2021, ora 15:23

Sali Berisha u prit me ovacione nga demokratët e fierit mes tyre edhe kryetari i degës së kësaj partie dhe deputeti i qarku Luan Baçi. Ish-lideri historik i PD nuk nguroi t’i kujtojë kryetarit Basha se askush nuk mund të jetë mbi forumet e partisë. “Ata që kanë refuzuar forumet, kanë përfunduar keq. Bëhu burrë”, tha ish-kryetari i PD.