Belind Këlliçi: Kemi bërë 40 denoncime në SPAK dhe askush nuk ka lëvizur gishtin

Publikuar më: 10/5/2021, ora 21:06

Belind Këlliçi: Kemi bërë 40 denoncime në SPAK dhe askush nuk ka lëvizur gishtin

Publikuar më: 10/5/2021, ora 21:06

Belind Këlliçi, një nga kandidatët më të votuar të PD në Tiranë në zgjedhjet e 25 prillit, ishte i ftuar në A2 nga ku komentoi pikëpyetjet e ngritura nga PD për këtë proces.

Belind Këlliçi: Kemi bërë 40 denoncime në SPAK dhe askush nuk ka lëvizur gishtin

Publikuar më: 10/5/2021, ora 21:06

Belind Këlliçi, një nga kandidatët më të votuar të PD në Tiranë në zgjedhjet e 25 prillit, ishte i ftuar në A2 nga ku komentoi pikëpyetjet e ngritura nga PD për këtë proces.