Ben Andoni në A2: Ushtria vendim historik, por është ende hapi i parë – A2

Ben Andoni në A2: Ushtria vendim historik, por është ende hapi i parë

Gazetari dhe njohësi i mirë i rajonit Ben Andoni diskutoi në studion e A2 mbi marrëdhëniet e Kosovës dhe Serbisë në optikën e ngjarjeve të fundit si rritja 100% e taksave për mallrat serbe dhe shndërrimi i forcave të sigurisë në ushtri të mirëfilltë.
Sipas Andonit edhe pse në terma afatshkurtra “do të ketë bllokim të dialogut, me aktin e ditës së sotme, që ka kohë që po përgatitet, Kosova ka treguar një dimension të ri të shtet formimit, një hap i madh”, me bekimin e Shteteve të Bashkuara.
Sipas gazetarit, Ushtria e re e Kosovës do kalojë disa para se të konsolidohet si e tillë.

Shkarkoni aplikacionin e A2