“Beogradit i intereson tensioni, por s’po e kuptojmë Prishtinën zyrtare”

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:15

“Beogradit i intereson tensioni, por s’po e kuptojmë Prishtinën zyrtare”

Publikuar më: 26/5/2023, ora 23:15

Bedri Elezi, ekspert sigurie, komentoi në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN tensionet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë.