Beqaj: Masat nuk janë respektuar, të mbyllen baret në plazh

Qeveria duhet të përgatisë një strategji të re kundër Covid-19 dhe mbyllje të bareve në bregdet. Kjo është ajo çka Ilir Beqaj do të bënte po të ishte sërish në krye të Ministrisë së Shëndetësisë. Ish-ministri thotë në një intervistë për A2 se shifrat janë rritur, por hedh poshtë akuzat e Partisë Demokratike për fshehje të tyre.