Berisha: 13 tetori datë ligjore për zgjedhjet – A2

Berisha: 13 tetori datë ligjore për zgjedhjet

I pyetur nga A2 CNN nëse opozita do të nxjerrë kandidatët e saj në zgjedhjet e 13 tetorit, Sali Berisha tha: “Datë ligjore në Shqipëri për zgjedhje është data 13 tetor. Ai dekret është në fuqi dhe shqiptarët do të vendosin ligjin dhe Kushtetutën në këtë vend”.