Berisha: 2021 si medalje, me anën e errët dhe atë të ndritshme

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:25

Berisha: 2021 si medalje, me anën e errët dhe atë të ndritshme

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:25

Në mbyllje të vitit 2021, bashkë me urimin drejtuar shqiptarëve, një bilanc bëri edhe Sali Berisha. Ish-kryeministri i sheh 12 muajt që lamë pas si një medalje me dy anë. Njërën e cilëson të errët dhe flet për fatkeqësi kombëtare.

Berisha: 2021 si medalje, me anën e errët dhe atë të ndritshme

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:25

Në mbyllje të vitit 2021, bashkë me urimin drejtuar shqiptarëve, një bilanc bëri edhe Sali Berisha. Ish-kryeministri i sheh 12 muajt që lamë pas si një medalje me dy anë. Njërën e cilëson të errët dhe flet për fatkeqësi kombëtare.