Berisha akuza nga Lezha: Pas kompanive të basteve në Qipro qëndron Basha

Publikuar më: 15/1/2022, ora 13:03

Berisha akuza nga Lezha: Pas kompanive të basteve në Qipro qëndron Basha

Publikuar më: 15/1/2022, ora 13:03

Nga Lezha ku ndodhej për 31-vjetorin e themelimit të degës së PD-së në këtë qark, ish-kryeministri Sali Berisha hodhi akuza të rënda ndaj kreut demokrat Lulzim Basha. Ai tha se Basha qëndron pas kompanive të basteve në Qipro dhe theksoi se ka mbështetje nga Tirana, Beogradi dhe Prishtina. Berisha ripërsëriti qëndrimin e tij për projektin “Ballkani i Hapur”, që është kundër shqiptarëve.

Berisha akuza nga Lezha: Pas kompanive të basteve në Qipro qëndron Basha

Publikuar më: 15/1/2022, ora 13:03

Nga Lezha ku ndodhej për 31-vjetorin e themelimit të degës së PD-së në këtë qark, ish-kryeministri Sali Berisha hodhi akuza të rënda ndaj kreut demokrat Lulzim Basha. Ai tha se Basha qëndron pas kompanive të basteve në Qipro dhe theksoi se ka mbështetje nga Tirana, Beogradi dhe Prishtina. Berisha ripërsëriti qëndrimin e tij për projektin “Ballkani i Hapur”, që është kundër shqiptarëve.