Berisha akuzon Bashën për pastrim parash, paralajmëron protestë kombëtare

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 21:12

Berisha akuzon Bashën për pastrim parash, paralajmëron protestë kombëtare

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 21:12

Teksa numërimi mbrapsht drejt kuvendit të 11 dhjetorit tashmë ka nisur, Sali Berisha ka shtuar sulmin ndaj Lulzim Bashës, duke e berë edhe më konkret me dosje dhe fakte që, sipas tij, mbajnë peng kryetarin e partisë.

Berisha akuzon Bashën për pastrim parash, paralajmëron protestë kombëtare

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 21:12

Teksa numërimi mbrapsht drejt kuvendit të 11 dhjetorit tashmë ka nisur, Sali Berisha ka shtuar sulmin ndaj Lulzim Bashës, duke e berë edhe më konkret me dosje dhe fakte që, sipas tij, mbajnë peng kryetarin e partisë.