Berisha: Beteja nuk do të ketë të sosur, patë vetëm faqen e parë

Publikuar më: 8/1/2022, ora 14:06

Berisha: Beteja nuk do të ketë të sosur, patë vetëm faqen e parë

Publikuar më: 8/1/2022, ora 14:06

Sali Berisha dhe mbështetësit e tij u larguan nga oborri i selisë së PD dhe, por pas disa minutash edhe pse u duk s epo shkonin drejt kryeministrisë, ata u kthyen për në seli, ku u penguan më pas të kalonin nga efektivët e policisë. Më parë, Berisha tha se kjo protestë e të shtunës është vetëm fillimi. “Opozita e vërtetë është kjo që shihni, vigane në këmbë. Unë garantoj shqiptarët se jemi dhe do të mbetemi të pamposhtur në vlerat që ne besojmë dhe mbrojmë”, tha Berisha.

Berisha: Beteja nuk do të ketë të sosur, patë vetëm faqen e parë

Publikuar më: 8/1/2022, ora 14:06

Sali Berisha dhe mbështetësit e tij u larguan nga oborri i selisë së PD dhe, por pas disa minutash edhe pse u duk s epo shkonin drejt kryeministrisë, ata u kthyen për në seli, ku u penguan më pas të kalonin nga efektivët e policisë. Më parë, Berisha tha se kjo protestë e të shtunës është vetëm fillimi. “Opozita e vërtetë është kjo që shihni, vigane në këmbë. Unë garantoj shqiptarët se jemi dhe do të mbetemi të pamposhtur në vlerat që ne besojmë dhe mbrojmë”, tha Berisha.