Berisha: Dan Hutra mblodhi vota për Rakip Sulin, një rruge në Kamzë do i vihej emri i tij

Publikuar më: 26/5/2023, ora 18:07

Berisha: Dan Hutra mblodhi vota për Rakip Sulin, një rruge në Kamzë do i vihej emri i tij

Publikuar më: 26/5/2023, ora 18:07

Sali Berisha, në bashkëbisedimin e tij të përjavshëm me gazetarët, lexoi një mesazh që, sipas tij, i ka ardhur nga një qytetar nga Kamza dhe ku denoncohet se Dan Hutra “ishte punësuar në ujësjellësin e Kamzës në këmbim të mbledhjes së votave për Rrakip Sulin”.

Berisha: Dan Hutra mblodhi vota për Rakip Sulin, një rruge në Kamzë do i vihej emri i tij

Publikuar më: 26/5/2023, ora 18:07

Sali Berisha, në bashkëbisedimin e tij të përjavshëm me gazetarët, lexoi një mesazh që, sipas tij, i ka ardhur nga një qytetar nga Kamza dhe ku denoncohet se Dan Hutra “ishte punësuar në ujësjellësin e Kamzës në këmbim të mbledhjes së votave për Rrakip Sulin”.