Berisha flet online me qytetarët, nga oferta për ekonominë familjare deri te takimi Kim-Meta

Publikuar më: 24/9/2022, ora 16:28

Berisha flet online me qytetarët, nga oferta për ekonominë familjare deri te takimi Kim-Meta

Publikuar më: 24/9/2022, ora 16:28

Sali Berisha iu përgjigj pyetjeve të qytetarëve nga Facebook në lidhje me situatën ekonomike dhe politike në vend. Kreu demokrat shpalosi një nga programet e demokratëve që jep zgjidhjen e krizës ekonomike dhe premtoi dyfishim të pagave për sektorët publik, nëse PD vjen në pushtet. Berisha komentoi edhe takimin e Ilir Metës me Yuri Kim.

Berisha flet online me qytetarët, nga oferta për ekonominë familjare deri te takimi Kim-Meta

Publikuar më: 24/9/2022, ora 16:28

Sali Berisha iu përgjigj pyetjeve të qytetarëve nga Facebook në lidhje me situatën ekonomike dhe politike në vend. Kreu demokrat shpalosi një nga programet e demokratëve që jep zgjidhjen e krizës ekonomike dhe premtoi dyfishim të pagave për sektorët publik, nëse PD vjen në pushtet. Berisha komentoi edhe takimin e Ilir Metës me Yuri Kim.