Berisha ftesë deputetëve: Largohuni nga Basha, bashkohuni me ne

Publikuar më: 16/1/2022, ora 19:23

Berisha ftesë deputetëve: Largohuni nga Basha, bashkohuni me ne

Publikuar më: 16/1/2022, ora 19:23

Sali Berisha me komisionin e rithemelimit u ndal këtë diel në qytetin e Shkodrës, ku ftoi deputetët e qarkut t’i bashkohen lëvizjes së tij dhe të diferencohen nga Lulzim Basha.