Berisha: Ftoj SPAK të hetojë vendimet e mia që nga ’90! Mbaj përgjegjësi për fëmijët e mi

Publikuar më: 14/9/2023, ora 22:47

Berisha: Ftoj SPAK të hetojë vendimet e mia që nga ’90! Mbaj përgjegjësi për fëmijët e mi

Publikuar më: 14/9/2023, ora 22:47

Ish-kryeministri Sali Berisha i ka bërë thirrje SPAK që të hetojë çdo vendim dhe çdo firmë që ka hedhur ai që nga 1990, duke thënë se nuk ka bërë asnjë shkelje.

Berisha: Ftoj SPAK të hetojë vendimet e mia që nga ’90! Mbaj përgjegjësi për fëmijët e mi

Publikuar më: 14/9/2023, ora 22:47

Ish-kryeministri Sali Berisha i ka bërë thirrje SPAK që të hetojë çdo vendim dhe çdo firmë që ka hedhur ai që nga 1990, duke thënë se nuk ka bërë asnjë shkelje.