“Berisha, gjuhë ekstremiste e paradoksale”, Baçi: Lëvizja e tij marksiste

Publikuar më: 15/11/2021, ora 22:26

“Berisha, gjuhë ekstremiste e paradoksale”, Baçi: Lëvizja e tij marksiste

Publikuar më: 15/11/2021, ora 22:26

Një gjuhë ekstremiste dhe paradoksale, e ka cilësuar ish-kandidati demokrat në zgjedhjet e 25 prillit Agim Baçi, ligjërimin e ish-kryeministrit Sali Berisha. Në studion e Debati në A2 CNN nga Alba Alishani ai shprehet se fushata e Berishës ka qenë një lëvizje marksiste që nuk ka lidhje me të djathtën dhe konservatorizmin. Sipas tij Berisha ka vetëm hallin e tij duke e vënë PD-në para një sfide të madhe.

“Berisha, gjuhë ekstremiste e paradoksale”, Baçi: Lëvizja e tij marksiste

Publikuar më: 15/11/2021, ora 22:26

Një gjuhë ekstremiste dhe paradoksale, e ka cilësuar ish-kandidati demokrat në zgjedhjet e 25 prillit Agim Baçi, ligjërimin e ish-kryeministrit Sali Berisha. Në studion e Debati në A2 CNN nga Alba Alishani ai shprehet se fushata e Berishës ka qenë një lëvizje marksiste që nuk ka lidhje me të djathtën dhe konservatorizmin. Sipas tij Berisha ka vetëm hallin e tij duke e vënë PD-në para një sfide të madhe.