Berisha hap fushatën në Kukës: Opozitarët janë përçmuar nën qeverisjen e Ramës

Publikuar më: 11/9/2023, ora 23:24

Berisha hap fushatën në Kukës: Opozitarët janë përçmuar nën qeverisjen e Ramës

Publikuar më: 11/9/2023, ora 23:24

Ish-kryeministri Sali Berisha mori pjesë në hapjen e fushatës elektorale për zgjedhjet e pjesshme lokale në bashkinë e Kukësit, ku prezantoi dhe kandidatin Emri Vata.

Berisha hap fushatën në Kukës: Opozitarët janë përçmuar nën qeverisjen e Ramës

Publikuar më: 11/9/2023, ora 23:24

Ish-kryeministri Sali Berisha mori pjesë në hapjen e fushatës elektorale për zgjedhjet e pjesshme lokale në bashkinë e Kukësit, ku prezantoi dhe kandidatin Emri Vata.