Berisha kërkon hetim, kryetari i PD thotë se dosjen e ka mbyllur Rama

Publikuar më: 15/9/2022, ora 10:03

Berisha kërkon hetim, kryetari i PD thotë se dosjen e ka mbyllur Rama

Publikuar më: 15/9/2022, ora 10:03

Nuk shuhet jehona e lajmit të financimit rus për partitë europiane, ku përfshihet edhe vendi ynë, në një përballje midis lidershipit të kaluar dhe të sotmin e Partisë Demokratike. Gazetarja Arestina Skënderi jep detaje.

Berisha kërkon hetim, kryetari i PD thotë se dosjen e ka mbyllur Rama

Publikuar më: 15/9/2022, ora 10:03

Nuk shuhet jehona e lajmit të financimit rus për partitë europiane, ku përfshihet edhe vendi ynë, në një përballje midis lidershipit të kaluar dhe të sotmin e Partisë Demokratike. Gazetarja Arestina Skënderi jep detaje.