Berisha kërkon të rikthehet në selinë e PD, policia nuk e lejon

Publikuar më: 8/1/2022, ora 14:07

Berisha kërkon të rikthehet në selinë e PD, policia nuk e lejon

Publikuar më: 8/1/2022, ora 14:07

Efektivë të policisë përdorën spraj kundër Sali Berishës dhe mbështetësve të tij, të cilët po përpiqeshin të ktheheshin në selinë e PD. Teksa po kalonin urën përballë katedrales së Shën Palit, një grup efektivësh i bllokuan rrugën dhe nuk i lejuan të kalonin. Pas largimit të protestuesve dhe deputetëve të Partisë Demokratike nga selia, aty kanë mbërritur prokurorët e Prokurorisë së Tiranës. Grupin e kryeson kryeprokurorja e kryeqytetit, Elisabeta Imeraj.

Berisha kërkon të rikthehet në selinë e PD, policia nuk e lejon

Publikuar më: 8/1/2022, ora 14:07

Efektivë të policisë përdorën spraj kundër Sali Berishës dhe mbështetësve të tij, të cilët po përpiqeshin të ktheheshin në selinë e PD. Teksa po kalonin urën përballë katedrales së Shën Palit, një grup efektivësh i bllokuan rrugën dhe nuk i lejuan të kalonin. Pas largimit të protestuesve dhe deputetëve të Partisë Demokratike nga selia, aty kanë mbërritur prokurorët e Prokurorisë së Tiranës. Grupin e kryeson kryeprokurorja e kryeqytetit, Elisabeta Imeraj.